fbpx

Eveniment istoric și emoționant: Muzeul Fotbalului a readus în țară mănușile lui Duckadam de la Sevilla! După mai bine de două decenii acestea revin alături de marele portar și de suporterii fotbalului

Simbolul celei mai mari performanțe din fotbalul de club românesc s-a întors acasă! Mănușile lui Helmut Duckadam cu care a apărat 4 penalty-uri în finala Cupei Campionilor Europeni cucerită de Steaua București în fața Barcelonei în 1986 sunt din nou în România!

Muzeul Fotbalului din București reușește să prilejuiască tuturor românilor și iubitorilor fotbalului de pretutindeni un moment unic și să ofere șansa de a descoperi în cadrul Muzeului mănușile care au scris istorie.

 „Suntem onorați și bucuroși pentru că am putut oferi această șansă extraordinară pentru mai multe generații de români. Începând din 28 aprilie, mănușile de poveste ale lui Helmut Duckadam sunt readuse în țară de Muzeul Fotbalului pentru mai multe luni. Sperăm ca proiectul nostru să inspire și să aducă modelele fotbalului aproape de suporteri prin simboluri excepționale precum acesta. După mai bine de două decenii mănușile lui Duckadam, aflate în proprietatea unui român stabilit în Canada, reintră în viața românilor!” a declarat Romeo Bănică, Director Executiv al Muzeului Fotbalului.

 „Cu siguranță mă voi emoționa să revăd mănușile după mai bine de 20 de ani. Mă bucur că suporterii vor avea ocazia să le vadă aici, în cel mai potrivit loc pentru celebrarea performanțelor fotbalului – Muzeul Fotbalului.” a declarat Helmut Duckadam

 

PLANIFICĂ-ȚI VIZITA

CUM AJUNGI LA NOI?

Ne găsești în centrul Bucureștiului, pe strada Gabroveni 24.

Metrou Piata Universitatii (7 min. de mers pe jos)
Metrou Piata Unirii (3 min. de mers pe jos)

Tripadvisor

PROGRAM MUZEU

Te așteptăm aici zi de zi, între 11:00 și 19:00, exceptând zilele de miercuri (când luam o pauză). Ultimul grup de vizitatori intră pe teren de la ora 18:30.

În fiecare zi, exceptând zilele de miercuri 11:00 - 19:00

BILETE

Prețurile biletelor pentru un tur prin cele 5 niveluri de experiențe:

Bilet standard 49 lei
Copii 6 - 14 ani 33 lei
Copii sub 5 ani (max. 3 per adult) gratuit
Copii sub 5 ani din grupuri* 28 lei
Grup - 10 persoane Discount de 15%
Grupuri organizate oferte personalizate pe vestiar@footballmuseum.ro

*Grupurile care numără mai mulți de trei copii sub 5 ani beneficiază de alt plan tarifar. Pentru mai multe detalii și oferte, ne putem auzi la vestiar@footballmuseum.ro.

De asemenea, recomandăm ca minorii să intre însoțiți de un adult.

Bilete disponibile online sau la magazinul muzeului.

Cumpară bilete

HARTA

str. Gabroveni 24, Bucharest