fbpx

Muzeul Fotbalului oferă acces gratuit pentru elevii și profesorii care sărbătoresc Ziua Mondială a Educației

Muzeul Fotbalului sărbătorește pentru prima oară Ziua Mondială a Educației și oferă acces gratuit cadrelor didactice și elevilor cu vârste de până la 14 ani, care vor să descopere tainele fotbalului românesc și internațional.

Pe 5 octombrie, Gabroveni 24 devine locul perfect pentru o experiență educativă captivantă  pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

– A C C E S U L  L A  E V E N I M E N T –

  • grupurile formate dintr-un cadru didactic și până la trei elevi cu vârste de până la 14 ani au acces gratuit. Grupurilor care depășesc un număr de trei elevi, li se va aplica o reducere de 15% începând cu al patrulea elev participant. Accesul gratuit al cadrelor didactice este asigurat prin prezentarea legitimației.
  • grupurile formate dintr-un adult supraveghetor (care nu este cadru didactic) și până la trei elevi cu vârste de până la 14 ani au acces gratuit prin achiziționarea unui bilet întreg (49 lei) de către adultul supraveghetor de pe www.footballmuseum.ro sau de la recepția Muzeului. Grupurilor care depășesc un număr de trei elevi, li se va aplica o reducere de 15% începând cu al patrulea elev participant.
  • grupurile organizate și programate beneficiază de prețuri tarifare și promoții diferite.

Prin participarea la eveniment, vizitatorii își dau acordul pentru realizarea de fotografii și folosirea acestora în scop comercial.

Începând cu 6 octombrie, Muzeul Fotbalului dă startul programului național „Școala Altfel: Fotbalul altfel” care include prețuri speciale pentru acces, vizitare și experiențele din Muzeu în format organizat, împreună cu cadrele didactice.

 

PLANIFICĂ-ȚI VIZITA

CUM AJUNGI LA NOI?

Ne găsești în centrul Bucureștiului, pe strada Gabroveni 24.

Metrou Piata Universitatii (7 min. de mers pe jos)
Metrou Piata Unirii (3 min. de mers pe jos)

Tripadvisor

PROGRAM MUZEU

Te așteptăm aici zi de zi, între 11:00 și 19:00, exceptând zilele de miercuri (când luam o pauză). Ultimul grup de vizitatori intră pe teren de la ora 18:30.

În fiecare zi, exceptând zilele de miercuri 11:00 - 19:00

BILETE

Prețurile biletelor pentru un tur prin cele 5 niveluri de experiențe:

Bilet standard 49 lei
Copii 6 - 14 ani 33 lei
Copii sub 5 ani (max. 3 per adult) gratuit
Copii sub 5 ani din grupuri* 28 lei
Grup - 10 persoane Discount de 15%
Grupuri organizate oferte personalizate pe vestiar@footballmuseum.ro

*Grupurile care numără mai mulți de trei copii sub 5 ani beneficiază de alt plan tarifar. Pentru mai multe detalii și oferte, ne putem auzi la vestiar@footballmuseum.ro.

De asemenea, recomandăm ca minorii să intre însoțiți de un adult.

Bilete disponibile online sau la magazinul muzeului.

Cumpară bilete

HARTA

str. Gabroveni 24, Bucharest