fbpx

Expoziție temporară | Legende din Serie A || Dream Team-ul campionatului italian

O nouă expoziție temporară de tricouri și obiecte rare vă așteaptă la Muzeul Fotbalului. Vă așteptăm în lumea celui mai puternic campionat din anii ’90 si 2000 prin poveștile spuse de tricourile purtate de legendele care au jucat în Serie A.

Dream Team-ul campionatului italian și-a făcut așezarea în teren și nu poți găsi nicăieri o echipă mai bună!

Cu omul-record Buffon în poartă și Balonul de Aur Cannavaro în apărare, cu „regizorul” Pirlo la creație și Shevchenko responsabil cu golurile, acest „prim 11” te va face să cauți din nou pe Youtube magia fotbalului jucat în țara care a câștigat 4 titluri mondiale. Nu ratați șansa de a descoperi și tricoul memorabil purtat de Ronaldo în sezonul 2018/2019 la Juventus plus multe alte surprize.

Expoziția specia ă vă oferă șansa de a descoperi obiectele și tricourile rare purtate de adevăratele legende ale Serie A din cluburile Milan, Inter, Juventus Parma,  Fiorentina, S.S. Lazio, Roma și Napoli. Profitați de șansa de a vedea obiecte de la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990, când Italia a fost gazda turneului, și vă așteptăm să descoperiți momente istorice precum victoria lui Internazionale Milano în 1964 în fața lui Real Madrid sau triumful Italiei la Campionatul Mondial din 1982.

De la tricourile purtate de legendarul Fabio Cannavaro la celebra victorie a lui Shevchenko cu AC Milan în sezonul 1999/00, până la tricoul lui Cristiano Ronaldo la Juventus în sezonul 2018/2019, expoziția „Legende din Serie A” garantează o călătorie captivantă prin istoria fotbalului italian.

Colectia a fost lansata chiar de fostul portar de la Inter Milano, Parma sau Fiorentina – Sebastian Frey – care a donat muzeului un tricou cu o însemnătate mare pentru jucător, dar și cu o poveste inedită.

Bilete disponibile la receptia muzeului sau aici.

PLANIFICĂ-ȚI VIZITA

CUM AJUNGI LA NOI?

Ne găsești în centrul Bucureștiului, pe strada Gabroveni 24.

Metrou Piata Universitatii (7 min. de mers pe jos)
Metrou Piata Unirii (3 min. de mers pe jos)

Tripadvisor

PROGRAM MUZEU

Te așteptăm aici zi de zi, între 11:00 și 19:00, exceptând zilele de miercuri (când luam o pauză). Ultimul grup de vizitatori intră pe teren de la ora 18:30.

În fiecare zi, exceptând zilele de miercuri 11:00 - 19:00

BILETE

Prețurile biletelor pentru un tur prin cele 5 niveluri de experiențe:

Bilet standard 49 lei
Copii 6 - 14 ani 33 lei
Copii sub 5 ani (max. 3 per adult) gratuit
Copii sub 5 ani din grupuri* 28 lei
Grup - 10 persoane Discount de 15%
Grupuri organizate oferte personalizate pe vestiar@footballmuseum.ro

*Grupurile care numără mai mulți de trei copii sub 5 ani beneficiază de alt plan tarifar. Pentru mai multe detalii și oferte, ne putem auzi la vestiar@footballmuseum.ro.

De asemenea, recomandăm ca minorii să intre însoțiți de un adult.

Bilete disponibile online sau la magazinul muzeului.

Cumpară bilete

HARTA

str. Gabroveni 24, Bucharest