fbpx

De 1 iunie, copiii trăiesc la Muzeul Fotbalului o zi specială și se bucură de sportul lor favorit sau îi descoperă tainele într-o adevărată sărbătoare!

Pe Gabroveni 24, în Centrul Vechi, copiii sub 14 ani au intrare gratuită de 1 iunie și se vor distra în camerele cu ”comori” fotbalistice: colecții speciale, tricouri rare, jocuri și experiențe incredibile!

Accesul gratuit este asigurat fie prin achiziționarea unui tichet online, fie prin cumpărarea lui la recepția Muzeului, iar pentru buna organizare a programului special de 1 iunie se permite accesul gratuit pentru maximum 3 copii la un adult supraveghetor, astfel încât toți micii suporteri să se bucure cum se cuvine de Ziua Copilului la Muzeul Fotbalului.

Dar, pentru că suntem mai mult decât un Muzeu, nu ne oprim aici! Echipa Muzeului Fotbalului va fi prezentă de 1 iunie și la Palatul Parlamentului! În cadrul programului ”Porți deschise pentru copii”, vom veni însoțiți de foști fotbaliști cunoscuți pentru a descoperi copiilor magia fotbalului.

Cum se pot distra copiii, gratuit, de la 10:00 la 17:00, în proiectul nostru:

  • Joacă fotbal pe teren redus cu echipa Muzeului Fotbalului, în care vor regăsi jucători-surpriză din fotbalul românesc!
  • Explorează fotbalul dincolo de teren, cu zâmbetul pe buze: joacă fussball (fotbal de masă), subsoccer și FIFA 23 pe consolă!
  • Descoperă colecția specială cu tricouri rare ale echipei naționale de fotbal a României, purtate de fotbaliști din generații diferite și de la meciuri de poveste!

PLANIFICĂ-ȚI VIZITA

CUM AJUNGI LA NOI?

Ne găsești în centrul Bucureștiului, pe strada Gabroveni 24.

Metrou Piata Universitatii (7 min. de mers pe jos)
Metrou Piata Unirii (3 min. de mers pe jos)

Tripadvisor

PROGRAM MUZEU

Te așteptăm aici zi de zi, între 11:00 și 19:00, exceptând zilele de miercuri (când luam o pauză). Ultimul grup de vizitatori intră pe teren de la ora 18:30.

În fiecare zi, exceptând zilele de miercuri 11:00 - 19:00

BILETE

Prețurile biletelor pentru un tur prin cele 5 niveluri de experiențe:

Bilet standard 49 lei
Copii 6 - 14 ani 33 lei
Copii sub 5 ani (max. 3 per adult) gratuit
Copii sub 5 ani din grupuri* 28 lei
Grup - 10 persoane Discount de 15%
Grupuri organizate oferte personalizate pe vestiar@footballmuseum.ro

*Grupurile care numără mai mulți de trei copii sub 5 ani beneficiază de alt plan tarifar. Pentru mai multe detalii și oferte, ne putem auzi la vestiar@footballmuseum.ro.

De asemenea, recomandăm ca minorii să intre însoțiți de un adult.

Bilete disponibile online sau la magazinul muzeului.

Cumpară bilete

HARTA

str. Gabroveni 24, Bucharest